Zoeken
For the Future of Farming
Small_tankwagen2Small_tankwagen

Vloeibare diervoeders in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

FF Logistics Tanktransport

Kaaswei, tarwezetmelen, dikwei-concentraten, restmelk… er zijn allerlei vloeibare diervoeders die we met tanktransport oppakken. Onze opdrachtgevers zijn diervoederverkopende partijen maar ook zuivelproducenten. Vanwege onze ervaring en ons grote netwerk kunnen we makkelijk meedenken over waar iets naartoe moet. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat restmelk snel bij de biovergisting komt? Laat het maar aan ons over.

En onze kennis van internationaal transport komt van pas bij optimalisatie. Vandaar de keuze voor lichtgewicht tanktransporters. Zo halen we maximaal resultaat uit elke rit.

Goed materieel én personeel
Bij het vervoeren van vloeibare diervoeders komen vaak extra wensen kijken. Bijvoorbeeld het nemen van monsters. Onze chauffeurs zijn getraind om dit op de manier te doen zoals de klant dat vooraf opgeeft. Alle trucks hebben voldoende steriele monsterpotjes en etiketten aan boord. De monsters vastleggen, koppelen aan vrachtdocumenten en ritnummers is zo in een handomdraai gedaan.

Alle tankopleggers zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS en voorzien van een spoelinstallatie. Chauffeurs kunnen hiermee tijdens of na het lossen zelfstandig water door de spoelinstallatie sturen. Ook is er de optie om de laad- en/of losslang door te spoelen met water en/of lucht.

Een goede voorbereiding…
Alle opleggers hebben een RVS-kist aan boord met daarin het merendeel van de Europese koppelingen en aansluitingen. Dat helpt om bij alle klanten met schone én goed passende koppelingen te laden en te lossen. Wij komen niet snel voor verrassingen te staan. Zakt de temperatuur richting het vriespunt? Dan gaat er standaard een volle gekeurde gasfles met brander mee aan boord. Het is dé uitkomst om kranen, afsluiters en leidingen te ontdooien als deze bevroren zijn.