Zoeken
For the Future of Farming
Small_tankwagen2Small_tankwagen

Enkelvoudige ruwvoeders, grondstoffen en afvoer van veevoer voor de mengvoederindustrie.

Tarwe, gerst, geplette gerst, bierborstel. Losgestorte en/of steekvaste producten… alle producten die direct de boer op gaan transporteren we met sluiskippers. Onze opdrachtgevers zijn diervoederverkopende partijen maar ook bierbrouwers. Een sluiskipper kan het product omhoogblazen in een boerensilo. Doordat de bovenkant van de sluiskipper open is, is terugladen ook eenvoudig te doen.

Zeven producten in één keer
Meerdere soorten voer of meer grondstoffen te vervoeren? Of het nou voor één klant is of voor verschillende klanten. Met onze sluiskippers zijn grondstoffen eenvoudig te combineren. De vakindeling van onze sluiskippers varieert van drie tot zeven vakken. Ruimte genoeg dus voor enkelvoudige ruwvoeders, grondstoffen en afvoer van veevoer voor de mengvoederindustrie.

Ervaren chauffeurs
Alle chauffeurs werken volgens GMP-richtlijnen. Dat helpt het gehele proces van transport transparant te maken. De trucks beschikken over stofzakken om te lossen, alle mogelijke aansluitingen en boardcomputers. En de chauffeurs hebben diverse hulpmiddelen om schoon, veilig en snel te werken. Vaste chauffeurs die zeer bedreven zijn met sluiskippers dragen bij aan de succesvolle aflevering van vrachten en ze zorgen voor een vertrouwensband met klanten.