Zoeken
For the Future of Farming
Small_tankwagen2Small_tankwagen

Zakgoed naar de eindverbruiker en retail.

FF Logistics: Zakgoed naar de eindverbruiker en retail.

Handelsartikelen zoals maatbekers, emmers, stoftonnen, voorverpakte zaaimaïs, kunstmest zijn vaak opgepakt op pallets. Om zakgoed en andere soorten veevoer op pallets te vervoeren is er ons huiftransport. Het gaat om gebruikers die geen massa (minder dan twee ton) afnemen maar opgezakt bestellen.

Big Bags
Ook het vervoeren van IBC’s en Big Bags komt veel voor. Bijvoorbeeld met kunstmest. De vrachtwagens zijn voorzien van een schuifzeilen trailer en een kooiaap. De vrachtwagens zijn uitgevoerd met meesturende assen zodat er op het boerenerf goed en veilig te manoeuvreren is. Het voordeel van de kooiaap is dat de chauffeur zelfstandig kan lossen bij de klant.

Ervaren chauffeurs
Alle chauffeurs werken volgens GMP-richtlijnen. Dat helpt het gehele proces van transport transparant te maken. De trucks beschikken over stofzakken om te lossen, alle mogelijke aansluitingen en boardcomputers. En de chauffeurs hebben diverse hulpmiddelen om schoon, veilig en snel te werken. Vaste chauffeurs die zeer bedreven zijn met zakgoed dragen bij aan de succesvolle aflevering van vrachten en ze zorgen voor een vertrouwensband met klanten.