Zoeken
For the Future of Farming
Small_tankwagen2Small_tankwagen

Over FF Logistics

Voor elke logistieke uitdaging biedt FF Logistics BV een passende oplossing. Onze transportdiensten zijn in vier categorieën op te delen.

Vervoer van:

  • Vloeibare diervoeders, in Nederland, België en Duitsland.
  • Veevoeders richting de eindverbruiker (per sluiskipper).
  • Grondstoffen voor de veevoederindustrie (per kipper en per tank).
  • Zakgoed naar de eindverbruiker en retail.


Bij het transport van veevoeder richting eindverbruiker, rijdt de sluiskipper weer terug met grondstoffen voor de veevoederindustrie. Bij het transport van zakgoed zetten we een kooiaap en een gespecialiseerde huifoplegger voorzien van stuurassen in.

Werkwijze
Vanuit het kantoor in Lochem maken we dagelijks de planning voor ongeveer 50 trucks, die ieder diverse soorten van vervoer doen. Het planningsteam beschikt over een grote dosis logistieke kennis. Ook is alles in huis om een transport van het begin tot het eind succesvol te laten verlopen.

Neem bijvoorbeeld onze voertuigen. Allemaal voorzien van een boardcomputer. Het traceren van een chauffeur en de lading kan dus 24 uur per dag. Het voordeel is dat we zo snel kunnen schakelen, bijvoorbeeld bij plotselinge veranderingen. Ons wagenpark voldoet vanzelfsprekend aan alle eisen en ook bezitten we het GMP+ en het HACCP-certificaat.